Lapte de caju

Avand cartea cu retete de la Green Sugar, am studiat-o si am vazut multe retete delicioase;avand tot ce-mi trebuia,m-am pus pe treaba.
Pentru ca majoritatea retetelor se bazeaza pe lapte de caju,am inceput cu el.
AVEM NEVOIE DE:
130g alune caju crude
600ml apa
2linguri sirop de artar
esenta de vanilie
un praf de sare
un praf de scortisoara(nu scapati mai mult ca se coloreaza laptele)
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun alunele intr-un castron,se acopera cu apa si se lasa pana a doua zi
cand se scurg,se clatesc alunele cu apa rece,apoi se pun in blender impreuna cu 600ml apa,sare,scortisoara,vanilie,sirop,se mixeaza foarte bine 4-5min,pana se obtine un aspect cremos
Se rastoarna laptele in sticla si se tine la frigider maxim 3zile.
Din toate aceste cantitati,rezulta 1l de lapte,extraordinar de bun!!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme